Jeg er i mål...eller...

Ja, altså med crowdfundingen - jo ikke med projektet som sådan. Men nu når jeg tænker over det, burde jeg måske lige se at få defineret nogle ordentlige mål, som jeg kan få fejret hen ad vejen. Det må blive et andet indlæg.


Det gik over stok og sten med crowdfundingen. Tusind tak til dem der har købt karameller og foredrag! Det er jeg virkelig taknemmelig over.

Det er klart, at det giver blod på tanden, når så mange har købt karamellerne. Der er langt over 100, der har købt, og så mange venner har jeg simpelthen ikke, der gider købe karameller, så det er en god indikation af, at der er potentiale. Jeg ved selvfølgelig godt, at de, som køber via en crowdfunding, også køber for at støtte og generelt er interesseret i nye ting - ikke kun fordi de vil have økologiske karameller, meeeen alligevel.


Hvad jeg heller ikke ved er, om mine karameller er købt, fordi folk bare gerne vil have karameller og godt kan lide slik, eller det er fordi historien bag også er interessant.

For mig er det selvfølgelig altafgørende, at karamellerne smager fantastisk, det er også vigtigt, at de er lavet af økologiske råvarer, og at emballagen er produceret med omtanke for miljøet. Men det er tæt på lige så vigtigt for mig, at de fortæller en historie og har et budskab knyttet til sig. En budskab, der betyder, at man får noget med ud over den gode smag uden tilsætningsstoffer.

Jeg vil gerne have, at man forbinder mine karameller med en tænkepause, og jeg vil gerne have, at man bruger karameltyggetidensom en lille reflektionstid. Det tager ca. to minutter at spise en karamel, så mens man nyder den, kan man passende tage sig tiden til at stoppe op og tage en lille pause.

Jeg synes, det er så vigtigt, at holde de her små pauser for lige at mærke efter, at man er ok, har det godt og er på rette spor.

Jeg er jo ligesom selv endt i en situation, hvor jeg rigtig længe ikke havde givet mig selv tid til pause og ikke rigtig havde mærket efter.

Læringen for mig er ret klar. Det er altafgørende løbende at give sig selv pauser, stille sig uden for sig selv og sit liv og tage temperaturen. Jeg kender alt for mange – inklusiv mig selv - som ikke får tænkt sig om og som ikke får mærket efter helt ned i maven. Det betyder, at vi går rundt med halve idéer og drømme, som aldrig bliver konkretiseret og sagt højt og dermed aldrig bliver ført ud i livet. Man kan lynhurtigt få sig placeret i en hverdag, som ikke rigtig passer til én.

Og det kræver faktisk tænketid at justere i sit liv. Og gør man det løbende, så behøver man heller ikke skulle træffe store drastiske beslutninger, for de er taget før de blev drastiske

Jeg ved godt, at man ikke bliver klogere på sine drømme og tanker eller ændrer sin hverdag af at spise karameller. Så let er det jo ikke. Men man kan godt bruge karamellerne til at skabe sig refleksionstid, når man nyder dem, og jeg kan også gøre mit bedste for, at hver gang man ser mine produkter, læser om dem, smager på dem får man lyst til at stoppe op, tage en pause og mærke efter og sikre, at man er glad eller på rette vej.


Og så vil jeg bare sige, at hvis nu man er interesseret i min historie og/eller det med tænkepausernes betydning for både evne til at lære nyt, præstationsevne, stressniveau og livskvalitet i det hele taget, så kom til mit foredrag den 25.3, som jeg holder med Tina Post Aagaard. Man kan få det via crowdfundingen: https://crowdfunding.coop.dk/project/593/description


71 visninger

LEGUEL             E:hello@leguel.dk            W:www.leguel.dk             M:+4560525165

  • Instagram
  • Wix Facebook page