It’s all about passion

Som jeg skrev lidt om sidst, så er jeg i den grad i gang med produktudviklingen – igen. Jeg arbejder intenst på nye varianter, og det gør jeg både fordi, jeg gerne vil have flere varianter, og fordi jeg gerne vil have mine smage til at passe med de følelser, som jeg gerne vil skabe, når man tager sig en pause og spiser min karamel.

Altså vil jeg gerne have, at når man spiser MOD, så smager karamellen faktisk af mod, og når man spiser RO, så er det ro, smagen giver associationer til .

Så netop nu arbejder jeg med en variant, der hedder STYRKE, og i den skal have smag af passionsfrugt.

Passionsfrugt har en aromatisk smag, som samtidig giver en syrlighed til karamellens bløde flødeagtige smag. En perfekt kombination.

Og hvorfor så STYRKE, og hvorfor så passionsfrugt?

Her må jeg advare på forhånd; hvis ikke du orker at tale for meget om følelser, så stå af her, for det her bliver langhåret:-).

Styrke er for mig en følelse, der kommer, når jeg er ovenpå. Jeg føler mig stærk, når jeg har noget at stå på, når jeg føler, at jeg er noget værd, og jeg har noget, jeg skal være stærk på grund af. Det betyder, at jeg er stærk, når jeg driver et projekter fremad og skaber noget. Jeg er også stærk, når jeg er sammen med de mennesker, der holder af mig, og har brug for mig - og som jeg omvendt holder af og har brug for.

Det, der får mig til at føle mig stærk er min passion. Jeg er voldsomt passioneret sammen med de mennesker, jeg holder af , og jeg er voldsomt passioneret i de projekter, jeg formår at drive fremad. Så når jeg er passioneret bliver jeg stærk, min usikkerhed forsvinder, min handlekraft træder frem. Når passionen er der, bliver jeg stærk, og derfor kan STYRKE-karamellen ikke andet end at være fyldt med passion.


80 visninger

LEGUEL             E:hello@leguel.dk            W:www.leguel.dk             M:+4560525165

  • Instagram
  • Wix Facebook page