Hvad er dommen?

Så er den første karameltest slut.

Jeg har netop sendt prøver ud til de sidste, og jeg glæder mig til jeres tilbagemeldinger også! Men I får nogle andre karamelvarianter og en anden indpakning, så jeres feedback vil jeg selvfølgelig gerne holde adskilt fra den første bølge.


Uha, der er gået lang tid, siden jeg sidst skrev. Det er der to grunde til. Den ene er åbenlys. Jeg har travlt med at komme videre med karamellerne og bruge alt jeres input til at gøre dem bedre, jeg arbejder med at skabe en troværdig og spændende historie omkring produkterne (mere om det i næste indlæg), og sidst men ikke mindst arbejder jeg med at få lavet en passende, smuk og bæredygtigt produceret emballering, så jeg for alvor kan få et ”rigtigt” produkt på markedet.

Den anden grund er, at det har været rigtig spændende at få feedbacken, men det har også været meget grænseoverskridende. Det vidste jeg jo godt, det ville være, men jeg er alligevel overrasket over, hvor tyndhudet jeg er. Det er jo ikke det endelige produkt, og det er for ’håndholdt’ og emballagen er jo ikke den endelige osv. Men alligevel har det, hver gang jeg sender eller giver en lille prøve, føltes som om, jeg har afleveret et lille fedtet kærestebrev og virkelig bare håber på at få et kryds i ”ja” eller bare i ”måske”. Fordi det gør så satans ondt at blive afvist.

Den største forskel er til gengæld, at med kærestebrevet ønsker man ret ofte bare et kryds og ingen forklaring. Hvem gider høre på den klassiske: ”det er ikke dig, det er mig”. Men i den her situation er det selvfølgelig vanvittigt brugbart. Det gør stadig ondt, men det skal det vel gøre ondt, før det gør godt. Så jeg skulle altså trække vejret og tage mig sammen, før jeg delte resultaterne med jer.

Men jeg har taget kritikken – både den positive og den negative – til mig og jeg ændrer og tilpasser løbende. Næste gang I får lov at smage, lover jeg, at det bliver mindre håndholdt. Nedenfor vil jeg lige vise, hvad I har svaret til nogle af spørgsmålene, hvis nogen skulle være interesseret i at se, hvad de andre testere har sagt.115 visninger

LEGUEL             E:hello@leguel.dk            W:www.leguel.dk             M:+4560525165

  • Instagram
  • Wix Facebook page