Ferie - fedt eller frustrerende?

Der er gået feriestemning i min familie, ligesom der er i det meste af Danmark. Den der følelse af god tid!

De sidste par år har sommerferien været en sand lise i en presset hverdag. Kombinationen af tre små børn og to spændende udfordrende, tidskrævende jobs, og alt hvad det medfører af hente/bringe-skænderier og ”er dit eller mit møde det vigtigste”, sygdom, der kommer ubelejligt og smitter hele familien på skift, arbejde i sene aftentimer efter mislykkede putninger, der blev alt andet end fredfyldte, og endte med at vare i timevis, og forældre, der mister besindelsen, og hvæser ”sov nu” i en lettere aggressiv tone. Aftensmad bestående af fars på 101 måder, hvor vigtigste kriterium er, at det er hurtigt lavet og kan spises af børn uden for mange konflikter, og generelt bare følelsen af at være minimum et halvt skridt bagud. Hold op hvor har sommerferien været kærkommen.

Men i år har det været anderledes gudskelov. Selvfølgelig er det vidunderligt at koble fra, tage væk og nyde familien. Men den der følelse af virkelig at trænge til ferie, er der ikke i år. Nærmest tværtimod. For det er lidt svært at være en afslappet nærværende feriestemningstype, når man nu lige er i gang med at starte en virksomhed. Og det er virkelig skønt, at det, jeg laver, er sjovere end ferie lige nu, og det kommer sikkert til at ændre sig. Helt naiv er jeg ikke. Jeg har haft lange perioder i mit arbejdsliv, hvor mandag morgen har været mit yndlingstidspunkt, hvor jeg mødte tidligt, drak min kaffe helt alene og bare kunne fokusere på mit arbejde. Sådan skifter det, og det gør det sikkert for de fleste. Vigtigst er, at hverdagen er så dejlig, at man ikke halser af sted mod den næste ferie. Den må gerne være kærkommen selvfølgelig, men den må altså ikke være det, der gør hverdagen udholdelig.

Klar til tur i sommerlandet. Godt jeg har fået min vandkande med. Altid beredt!

101 visninger

LEGUEL             E:hello@leguel.dk            W:www.leguel.dk             M:+4560525165

  • Instagram
  • Wix Facebook page