Endelig klar med smagsprøver

Så er smagsprøverne endelig klar.

Det tog måske lidt længere tid, end jeg troede. Det kunne faktisk være et tema til et selvstændigt blogindlæg, hvordan ting tager længere tid end forventet. Jeg er vant til at beskrive projekter og definere opgaver, så normalt er jeg rimelig habil til at vurdere, hvor lang tid ting tager, og hvad der skal til for at planen holder. Men hold nu op hvor skrider tingene bare ofte(re) i det her karamelprojekt. Min erfaring i hvor lang tid ting tager, kan ligge på et meget lille sted, og jeg har åbenbart en tendens til at være rigeligt optimistisk. Så jeg må til at køre med en buffer.


Hvorom alting er, så er jeg altså klar til at lade jer, der læser med, være de første til at prøve mine karameller. Jeg glæder mig vanvittigt meget til at høre, hvad I synes.

Udover selvfølgelig den gode smag og en lækker konsistens er det afgørende for mig, at karamellerne er økologiske og bæredygtigt fremstillet. Jeg synes nemlig ikke, at der er nok lækkert slik, som er ordentligt produceret og økologisk, og slet ikke hvor emballagen ikke er fyldt med plastic. Derfor er karamellerne fremstillet af økologiske råvarer, den enkelte karamel er pakket ind i bionedbrydelig cellofan og den yderste indpakning er fremstillet af genbrugskarton.


Så har du lyst til at smage, så udfyld navn og adresse her: www.leguel.dk eller send mig mail, navn og adresse på hello@leguel.dk. Herefter sender jeg dig en fin gratis prøvepakke med karameller. Som sagt håber jeg rigtig meget, at du kunne have lyst til at prøve!148 visninger

LEGUEL             E:hello@leguel.dk            W:www.leguel.dk             M:+4560525165

  • Instagram
  • Wix Facebook page