Angsten for at fejle

Sommerferien er slut og efter at have gennemført ”første skoledags”-ritual (two down, one to go), er jeg så klar og fuld af energi til for alvor at få skudt det her projekt ud over rampen.

Der er så meget sjovt og spændende ved at kaste sig ud i noget nyt. Det giver så meget energi at lægge sin opsigelse, fortælle om sine drømme og idéer til venner og familie, hvoraf det er de færreste, der kan få sig til andet end at hoppe med på bølgen af energi og entusiasme og blot sige, fedt for dig og tillykke. Men medaljen har en bagside, som en pause hen over sommeren selvfølgelig sætter lys på.

Det er klassikeren med, at med friheden kommer også risikoen. Risikoen for at fejle og for at måtte opgive sine drømme. Eller endnu værre at finde ud af, at ens drøm slet ikke var, det man troede, og dermed slet ikke er så attraktiv. For hvad skal man så?

Det er klart, at i denne tidlige opstartsfase, hvor intet endnu er helt konkretiseret (ud over denne blog) og jeg endnu intet har bevist, sidder denne angst for at fejle solidt plantet på min ene skulder. På den anden skulder sidder frihedsfølelsen, og balancen vipper frem og tilbage hele tiden, hvilket medfører en hel del myoser indimellem. Men sommerferien er slut, og nu er der ikke længere tid til at reflektere over min egen usikkerhed og fejlbarlighed. Nu skal myoserne væk, ryggen skal rankes, og der skal handles.

Jeg arbejder på inden længe at kunne udsende smagsprøver til følgere af bloggen, så jeg kan få jeres holdninger til produktet, så det kan blive bedst muligt inden lancering. Så jeg håber, I vil skrive jer på listen. Så får I karameller, og jeg får viden om, om I synes mine karameller smager så godt, som jeg selv synes.

Sådan ser jeg ud, når jeg grubler over fremtiden, mens det er ferie og varmt

94 visninger

LEGUEL             E:hello@leguel.dk            W:www.leguel.dk             M:+4560525165

  • Instagram
  • Wix Facebook page